Acasă Membri de Sindicat Beneficiile membrilor

Beneficiile membrilor

Poate vă întrebați: ”Ce poate să îmi ofere personal apartenența la sindicatul SANITAS ?”

Trebuie să țineți cont de faptul că, potrivit legii, sindicatul deține drepturi și posibilități pe care dumneavoastră individual nu le aveţi.

Avantajul nostru competitiv este acela că avem reprezentativitate la nivel de sector de activitate şi suntem implicaţi pe orizontală şi pe verticală în întreg sistemul de sănătate.

Noi SANITAS, suntem pionii principali ai sistemului de sănătate.

Ne bucurăm să vă putem oferi:

  1. Protecție împotriva concedierilor, reducerilor, sancțiunilor disciplinare inechitabile;

Conform legi, concedierile, reducerile de personal, oricare măsuri disciplinare în ceea ce privește angajaţii din sistem, trebuiesc consultate cu sindicatul reprezentativ, adică cu noi SANITAS.

  1. Susținere reală şi consultanţă juridică membrilor ce au ajuns într-o situație inadecvată cu angajatorul ori cu alte entităţi;

Potrivit experienței, în majoritatea cazurilor, o singură scrisoare explicativă alcătuită corect de un specialist SANITAS este îndeajuns pentru a convinge angajatorul că dreptatea este de partea noastră. Dovada o constituie numeroasele procese pe care le-am câştigat în instanţă pentru dumneavoastră.

  1. Posibilitatea controlării respectării drepturilor dvs. la locul de muncă;

Unul din obiectivele SANITAS – este acela de a controla angajatorul cu privire la respectarea drepturilor legale ale membrilor noştri. Astfel, conform legii, nimeni nu este obligat să lucreze în condiții inumane. SANITAS poate impune angajatorului să acționeze conform legii pentru a asigura angajaţilor un climat de muncă adecvat.

  1. Asigurarea suportului pentru educaţie medicală continuuă;

Suntem mereu preocupaţi de formarea profesională a membrilor noştri şi de nivelul de pregătire al acestora. De aceea venim în sprijinul dumneavoastră cu numeroase cursuri de formare profesională, acreditate EMC şi nu numai.

  1. Bilete de odihnă şi tratament la cele mai avantajoase preţuri;

În fiecare an, venim în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră cu cele mai bune oferte la mare şi la munte, oferindu-vă sejurul care vi se potriveşte cel mai bine.

  1. Ajutoare sociale;

Aşa cum este corect, SANITAS oferă membrilor săi ajutoare sociale pentru situaţiile neplăcute prin care trec membrii săi.

  1. Sprijin total şi necondiţionat în orice problemă pe care o aveţi;

Suntem mereu alături de dumneavoastră şi vă asigurăm că depunem toate eforturile, zi de zi, pentru a vă reprezenta cât mai bine interesele. Aceasta este şi misiunea noastră.

  1. Informare corectă şi periodică.

Vă ţinem mereu conectaţi la informaţiile relevante care vă afectează viaţa. Ne-am propus ca în fiecare lună să vă informăm corect despre activităţile pe care le desfăşurăm pentru dumneavoastră. Aşteptăm şi de la voi acelaşi lucru.

Facebook